Even voorstellen

Mijn naam is Simon L. Duindam   (Leiden, 1957). Ik ben sinds 1990 werkzaam als natuurgeneeskundig therapeut. Vanuit mijn eenvoudige en sober gehuisveste praktijk aan de groene en lommerrijke Generaal Smutslaan in Tilburg Oud-Zuid, begeleid ik meer dan 25 jaar mensen in hun gezondheid, met adviezen over voeding, voedingssupplementen, ademoefeningen, lifestyle verandering en inzicht gevende gesprekken. Ik ben erkend lid van de Maatschappij ter Bevordering van Orthomoleculaire Geneeskunde(M.B.O.G.) www.mbog.nl Deze werd door de consumentenbond met een 8,5 gewaardeerd.

43094f12-fae0-4c9d-91ee-f96674bdecf0

Ik voldeed mijn medische vakken aan de Hogeschool voor Natuurgeneeskunde te Arnhem. De opleidingen tot orthomoleculair voedingsdeskundige volgde ik bij het Ortho Institute, voorheen te Baarn en heden te Gendringen www.ortho.nl Ik voldoe aan de CPION erkende medische PLATO-normen van de zorgverzekeraars. Jaarlijks volg ik medische (Accredidact) en natuurgeneeskundige bijscholing.

Wanneer u op zoek bent naar een degelijk orthomoleculair advies, staan een ruime ervaring en expertise op het gebied van natuurgeneeskunde en voedingssupplementen tot uw beschikking. Wat kunt u verwachten?

  • Expertise van meer dan 25 jaar
  • Heldere en transparante behandeling
  • Duidelijke voorlichting en adviezen
  • Snel en efficiënt werken
  • Nastreven om met een minimum aan kosten, een maximum aan resultaat te bereiken